Share Music Sweden

Call for musicians: Mondgewächse

 Musikanter söks till ny musikteknologi-ensemble!

Under 2014 ska ett nytt musikverk arbetas fram med musikerna i Gageego, tonsättaren Patricia Alessandrini och en ny ensemble från Share Music Sweden. Därför söker just nu Share Music dig med stort musikintresse, som vill vara med och ta fram det nya verket! Det är riktat både till dig som är nybörjare och dig som har stor erfarenhet inom musik.

De som ingår i ensemblen ska vara med i hela arbetsprocessen, repetera och spela tätt ihop med Gageego. I verket ska musikteknologi möta traditionella instrument. Dessutom ska helt nya instrument byggas under arbetets gång.

Arbetets upplägg

Share Music Sweden kommer att bjuda in intresserade till en rekryteringsworkshop den 11 eller 12 april i Stockholm, där antalet platser är begränsade. Ensemblen startar sitt arbete under maj 2014. Arbetet kommer att ske under tre perioder, med 2-5 dagars arbete per period. Verket spelas för publik den 19 oktober 2014 i Göteborg, därefter hoppas vi på turné. Vi erbjuder ensemblen arbete under repetitionsperioder och framträdanden.

Mer information och anmälan

Anmäl dig snarast! Mejla eller ring vår projektsamordnare Helena Melin, tel: 0390 415 08, e-post: helena@sharemusic.se

Mer information: www.sharemusic.se/influence

SparaSparaSparaSpara