Vy-navigering

Evenemang Views Navigation

Idag

Swedish Chamber Games på GSOplay

Stenhammarsalen, Göteborgs konserthus Götaplatsen 8, Göteborg

I samarbete med Göteborgs Symfoniker, kammarensemblen Gageego! och Föreningen Svenska Tonsättare har Stim under våren arrangerat kompositionstävling. Vinnarbidragen är nu utsedda och kommer att uruppföras den 10 oktober 2020, då musiken framförs i Stenhammarsalen av Gageego! På grund av pandemin sker det med publiken på distans. Spelen, som ...

Läs mer...

Gratis

Göteborgs internationella orgelfestival

Göteborgs domkyrka Kyrkogatan 28, Göteborg

Att Gageego! medverkar på Göteborgs internationella orgelfestival är något av en tradition. Detta år är speciellt, och därmed blir också årets tema speciellt: Music in Times of Crisis.

80:- – 100:-

På färd mot eftervärlden [inställt]

Stenhammarsalen, Göteborgs konserthus Götaplatsen 8, Göteborg

Passera tröskeln till det okända med helgon, Christian Karlsen och Gageego!

230:-

Spaces of Sounds

Älvsborgs kyrka Hagens Prästväg, Västra Frölunda

En karantänkonsert som liveströmmas via YouTube och Facebook. Gageego! och Ligita Sneibe framför musik av Jenny Hettne,, Madeleine Isaksson och Sven-Eric Johanson.

Gratis

Scener ur ett polyamoröst äktenskap

Cinnober Teater, Göteborg Masthuggsterrassen 3, Göteborg

Gageego! agerar operakapell i en drastiskt humoristisk kammaropera med eviga teman om kärlek, moral, ansvar och tolerans.

Kompositionsstudenterna möter Ensemble Dasein & Gageego!

Sjöströmsalen, Artisten, Göteborg Fågelsången 1, Göteborg

Live på YouTube: HSM's kompositionsstudenter på kandidatnivå presenterar sina projekt. De har komponerat för ensemblerna Ensemble Dasein (åk 1) och Gageego! (åk 2 och 3). Gageego! kommer att framträda i programmets andra hälft, med följande verk: Jakob Thonander Glans 6 Scenes of 40 hoursCorinne Dominique FixationsMolly Ploom that ...

Läs mer...